Meffexyu Radio

Meffexyu Radio MEFF EX YU Овој интернет канал е наменет за љубителите на најдобрата поп и рок музика на некогашните Југословенски простори. Секогаш опуштете се и вратете се на вашата младост. Со овој канал ја прошируваме нашата понуда на квалитетна музика и уште подобар избор за сите вас. Емитуваме од Македонија

Channel Banner

Recently Played

Gallery

Recent News

About Us

MEFF EX YU Овој интернет канал е наменет за љубителите на најдобрата поп и рок музика на некогашните Југословенски простори. Секогаш опуштете се и вратете се на вашата младост. Со овој канал ја прошируваме нашата понуда на квалитетна музика и уште подобар избор за сите вас. Емитуваме од Прилеп Македонија. Секогаш бидете со нашата музика и ќе бидете воодушевени од квалитетот и изборот на музика од нашите студија

click here
click here
 

Chat